It's very, very funny to read some left-wing media tried to explan/distort the thought of Ayn Rnad's philosophy.
    Below article is an example...

值得一看的好文~。
連結
    "There are no solutions. There are only tradeoffs. --Thomas Sowell"
    Maybe, in the coronavirus pandemic, the only way to go on is "back to work" .
    任何ROC體制內的選舉、或者罷免─如同319槍擊後的總統大選一樣─都有利於中國。
    中國根本不care哪一邊贏了,只要讓台澎金馬繼續留在ROC體制裡面,中國都贏了。喚起台灣選民對於ROC選舉的激情、有助於延長中國收回這些地區的時間。
    在之前、有識者即認為,所謂"天然獨"世代根本不存在。只要看看這類世代對於中華民國政府存在於台灣的看法、以及台灣跟國際之間的關係,就可知道這種說法根本是想拖延台灣獨立建國的進度─尤其當越來越多人認知道ROC政府在台灣根本無法跟中國切割之後。